Site Overlay

Pískování a tryskání

Mobilní pískovačky asi většině lidem tolik neříká nebo to slyší poprvé. Je to zařízení, které se používají k čištění různých ploch a dílů, které jsou třeba z oceli, kamene betonu nebo dřeva. Na internetu jsem ale nenašel tolik stránek, které by poskytovaly jak půjčení mobilní pískovačky Půjcovna-naradi-piskovacky nebo i koupi těchto moderních zařízení. Našel jsem ale jeden e-shop který mě zaujal.

Pískovačka

Je to historicky první a zároveň největší půjčovna a e-shop pískovaček v České republice. Metoda pískování nebo tryskání je v dnešní době jedna z nejprogresivnějších a nejekonomičtějších metod na čištění různých ploch a dílů z různých materiálů. Na stránkách najdeme širokou nabídku zařízení právě k těmto metodám a také jejich veškeré příslušenství. Zařízení jak půjčují nebo pronajímají tak i prodávají a všechny zařízení jsou profesionální. Jeden z jejich produktů jsou mobilní tlakové tryskací jednotky a nabízí jej hned v několika variantách, které se dělí podle obsahu zásobníku. Toto zařízení se může používat převážně k čištění dílu od aut, vagónů, lodí nebo třeba odpadních nádrží nebo střech. Jak už jsem zmiňoval standardní služba při půjčení samotných pískovaček je také veškeré provozní příslušenství jako třeba hadice nebo trysky. Můžete si v podstatě půjčit kompletní vybavení pro všechny situace. Firma Vám zároveň může upravit i metodu tryskání dle Vaší potřeby. V případě, že by jste měli o nějakou ze služeb zájem můžete si ji na stránkách v odkaze jednoduše objednat. Můžete se také podívat na galerii kde naleznete jak fotky tak i videa. Ještě také půjčují elektrické a vzdušné nářadí.

Vagóny

Pokud budete mít nějaký další dotaz na jejich stránkách jsou podrobně popsané jejich produkty a také veškeré metody. Jestli ani tak nenajdete co hledáte můžete se samozřejmě obrátit na jejich e-mail nebo telefonní číslo, které taktéž najdete na stránkách v odkaze. Stránek s těmito službami v České republice tolik není ale tahle poskytuje všechno potřebné.